OM AURA-SOMA

”Du är de färger som du väljer och de reflekterar dina behov och egenskaper”

Aura-Soma är ett färgsystem som för dig närmare dig själv så att du kan bli mer självmedveten om dig själv via färg. Ett fantastiskt självutvecklande system, kärnan i Aura-Soma är att vi själva vet svaret.

Aura-Soma arbetar utifrån medvetenheten om energier och använder de visuella och icke visuella helande krafter som finns i färg, örter, essentiella oljor samt energier från kristaller och ädelstenar. Färgerna liksom dofterna kommer enbart från växt och mineralriket.

Aura-Soma färgterapi Sverige - aurasoma - aura soma - utbildning - kurser - aurasoma terapeut

Aura-soma är ett unikt färgsystem som stödjer den personliga utvecklingsprocessen och din andliga hälsa. Genom ditt eget val av färger förstärks medvetenhet om dig själv och ditt eget ansvar för de utmaningar du möter i livet.

Färgerna ger dig en möjlighet att se din potential. Aura-Soma kan hjälpa dig att få en större förståelse för de svårigheter du möter i livet och utifrån det göra de förändringar som kan vara nödvändiga.

Aura-Soma bidrar till att föra ut din inre skönhet och reflektera dina positiva gåvor och talanger. Aura-Soma hjälper dig att integrera den ökande medvetenhet/energier som blir mer tillgängligt för oss i den snabbt utvecklande tid vi lever i. Vi blir mer öppna för de kraftfulla energier som alltid har funnits runt oss för att ge oss det stöd vi behöver på vår resa ”hem”.

Aura-Soma färgterapi Sverige - aurasoma - aura soma - utbildning - kurser - aurasoma terapeut

Grunden i Aura-Soma är 107 tvådelade equilibrium flaskor i vackra färger som du väljer utifrån att du/kroppen/själen vet vad den behöver för färg och ljusfrekvenser för att komma i balans och för att växa som en medveten människa. Aura-Soma är en själsterapi som arbetar på djupa nivåer inom oss och lyfter fram det som vi behöver möta bortom vår personlighet.

Aura-Soma består av väldoftande essenser i olika dofter och färger, som kan kombineras med Pomander, Quintessenser, Färgessenser, Arcangeloi.

Aura-Soma ger en mycket djup och grundläggande behandling av de orsaker som fysiska och psykiska symptom är ett uttryck för. Helandet av dessa djupa sår och obalanser gör att kontakten med vårt inre underlättas, vilket är det grundläggande syftet med Aura-Soma.

Lära dig att acceptera dig själv samt lyssna på den inre guidning som alltid finns inom dig.

”Let there be light”

upp

All rights reserved | © M.D RESURS AB | Design by @nweb